Prostředek na mytí nádobí – Pur

Prostředek na mytí nádobí – Pur

Pur se v kategorii prostředků na ruční mytí nádobí vyznačuje vysoce účinnými odmašťovacími a čisticími účinky.

Pur snadno a účinně odstraňuje i nejodolnější mastnotu. Spotřebitelé mohou podle svých potřeb volit ze široké nabídky vysoce účinných prostředků na mytí nádobí značky Pur.

Pur Power – Objevte nejúčinnější složení od značky Pur s řadou Power! Díky 3x hustějšímu gelu a složení Cold-active odstraňuje mastnostu, škrob a zaschlé zbytky jídla i při mytí špinavého nádobí ve studenější vodě.

Pur Balsam – Odmašťující efekt a péče o vaše ruce v jednom! Kvůli tvrdé vodě a agresivnímu složení některých produktů může mytí nádobí způsobovat suchou pokožku. Výrobky od značky Pur řady Balsam jsou dermatologicky testovány a mají neutrální pH, proto pečují o vaši pokožku během mytí nádobí. Výsledek? Perfektně zářivé nádobí, příjemná vůně a péče o vaše ruce.

Pur Balsam Eco Sensitive Pro Nature - Tato varianta z řady Balsam je šetrná nejen k vašim rukám, ale i k přírodě. Je certifikována značkou Ecolabel a ECARF a neobsahuje žádná barviva.

Pur Power & Mineral Pearls – Užijte si nový Pur Secrets of Pearls čisticí prostředek na ruční mytí nádobí! Zažijte jeho účinnou odmašťovací sílu s molekulami přitahujícími mastnotu a stovkami minerálních perel. Nyní si můžete užít zářivě čisté nádobí, atraktivní design ve vaší kuchyni a zážitek z prémiových vůní lotusového květu a granátového jablka & pomeranče.

Všechny láhve gelů na mytí nádobí značky Pur jsou po použití 100% recyklovatelné. 

Myjte nádobí s Purem studenou vodou a šetřete energii!

Pro Nature – Čistý domov, čistá planeta 

Nezapomeňte se také podívat na naši udržitelnou řadu produktů ProNature napříč kategoriemi. Láhve této řady jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu, částečně jsou tvořeny 50%  Social Plastic® Obal WC bloků je vyroben ze 100% recyklovaného materiálu.