Somat

Somat je expertem na automatické mytí nádobí, který nabízí dokonalý výsledek mytí bez dodatečné námahy.

Již více než 50 let Somat zdokonaluje německou technologii s jasným zaměřením na potřeby spotřebitele a přináší další inovace. Jeho portfolio nabízí širokou škálu čističů a aditiv včetně několika inovativních produktů.

Díky své široké nabídce je Somat volbou mnoha spotřebitelů v zemích jako jsou Německo, Rakousko, Španělsko, Polsko a mnoho další. V České republice i na Slovensku vyhrál Somat Gold Volbu spotřebitelů v roce 2019, jako nejlepší novinka roku v kategorii automatického mytí nádobí. 

  • Somat klasické tablety – Žádné dávkování, žádné předmáčení! Tablety Somat Classic odstraňují každodenní nečistoty a zbytky jídla. Zároveň poskytují silnou a efektivní čisticí sílu. Vaše nádobí a sklenice zanechávají zářivě čisté a lesklé po každém mycím cyklu.
  • Somat multifunkční tablety – Silný čisticí účinek a dokonalý lesk, a to i bez předmáčení! Tablety se díky ve vodě rozpustné fólii* a účinnému složení rychle rozpouštějí a působí okamžitě. Multifunkční tablety od Somat odstraňují i ty nejodolnější zaschlé skvrny a zanechávají vaše nádobí vždy zářivě čisté a lesklé! Vyzkoušejte multifunkční tablety Somat All in 1, Somat All in 1 Extra, Somat Gold a Somat Excellence.
  • Somat multifunkční gely – Všestranné aktivní složení multifunkčních gelů od Somatu se okamžitě rozpouští a uvolňuje svůj silný čisticí výkon, pro vícenásobnou účinnost proti odolným nečistotám a náš nejlepší dokonalý lesk. Vyzkoušejte Somat Gel All in 1 Lemon & Lime, Somat Excellence Duo Gel Hygiene, Somat Excellence Duo Gel Grase-cutting. Bez zbytků, dokonce i při krátkých cyklech – zanechá Vaše nádobí zářivě čisté a lesklé!
  • Somat aditiva – Péče o myčku nádobí je mimořádně důležitá. Značka Somat proto přichází s vylepšenými aditivy Duo Power Experts o síle dvou účinných benefitů, které díky své kvalitní a účinné technologii zajistí hloubkové čištění myčky nádobí. Do skupiny aditiv patří sůl, leštidlo, čistič myčky a osvěžovač. Hygienická čistota a svěžest, dlouhodobá funkčnost a dobrý výkon vaší myčky nádobí!

* Kromě Somat All in 1

Pro Nature – Čistý domov, čistá planeta 

Nezapomeňte se také podívat na naši udržitelnou řadu produktů ProNature napříč kategoriemi. Láhve této řady jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu, částečně jsou tvořeny 50%  Social Plastic® Obal WC bloků je vyroben ze 100% recyklovaného materiálu.